Gyerek

NYERJ Salus egészséges gyerekcipőt!

Kedves Anyukák, nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy gondolom, hogy a gyermekünk öltöztetésénél elsődleges szempont a praktikus és egészséges ruhák és cipők kiválasztása. Rengeteg divatos lábbeli kapható, mégis kevés az olyan köztük, amely kifejezetten a gyermek lábának a megfelelő fejlődését szolgálja!

NYERJ Salus .jpg

Kislányomnak a mai napig befelé esik a lába, ezért konzulátam a barátnőmmel, hogy tanácsot adjanak, hogy milyen cipőt válasszak, mindeki a SALUS cipőit javasolta, melyeket most szeretnék bemutatni Nektek!

salus méhecske.pngA megfelelő gyerekcipő könnyű, rugalmas, támaszt és tornáztat. A lábtő stabilitását segíti a SALUS szupinált gyerekcipő párnázott, erős kérge, amelynek támasztó hatása megakadályozza, hogy a sarok környéki csontok ízületei, izmai, szalagjai túlfeszüljenek. Nagyon fontos figyelemmel kísérni a láb függőleges tengelyének a lábszárhoz viszonyított helyzetét. Jó és ideális, ha a lábszár és a sarok tengelye párhuzamosan helyezkedik el. Figyelmeztető, ha a boka láthatóan befelé dől. A szakszerűen kialakított szupinált gyerekcipő egy speciális sarokkal van kialakítva, mely a lábszár középvonalában tartja a sarkat és a bokát, valamint megelőzi a boka bedőlését. A szupináló gyerekcipő sarka belső oldalon magasabb, ék alakú, így alátámasztja a láb sarok részének belső élét, rugalmas talpa pedig követi a láb lépéskor kívánatos átgördülését.

Nézd meg a videójukat!

Tudtad, hogy a SALUS volt az első cég, aki magyarországon elkezdte gyártani a szupinált cipőket és több, mint 20 év szakmai tapasztalat van mögöttük?

salus plakát.JPG

A szandálok szuperek, rossz időben a bőlcsibe és az oviba is nyugodtan hordhatóak, nekem Ők a kedvenceim, a lányoknak pillangós, a fiúknak motoros és vitorlás mintával kapható (8900 Ft-tól):

1237678_10152223397184199_198049464_n.jpg

salus prémium.png

A zárt cipők tökéletesek utcai viseletre, a lányoknak kedves királylányos, a fiúknak tűzoltós mintával kapható vagy ha a letisztult árnyalatokat szereted, akkor minta nélkül is kapható (8300 Ft-tól)

999613_10152223396284199_989774924_n.jpg

Ha szeretnéd, hogy a SALUS Téged is MEGAJÁNDÉKOZZON, akkor válaszd ki a kedvenc cipődet a weboldalukról és írd meg nekem blog vagy fb kommentben – csak az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban!

Ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂
A játékban való regisztrációval automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!

salus lány.png

salus fiú.png