Szépségápolás

Öleld át önmagad!

A mozgalmas hétköznapokban igyekszünk megfelelni sok elvárásnak, és mindent tökéletesen kézben tartani. Ilyenkor jól jön egy pillanatnyi lélegzetvétel! Átölelő hatásának köszönhetően az új alkotás, a 4711 Acqua Colonia Freesia & Musk a gyengédség és a biztonság pillanatát adja.

Kivételes kölni vizek, melyek élénkítenek, erősítenek, serkentenek, megnyugtatnak – ezt ígéri a 4711 Acqua Colonia illatkollekció! Két különleges, kontrasztos fő összetevő kombinálásával a kölni alkotások a jó közérzet abszolút pillanatait teremtik meg. Az új Acqua Colonia Freesia & Musk illat a két korábbi virágos illatalkotás és sikertörténet, a Starfruit & White Flowers és a Peony& Sandalwood folytatása: gyengéd pézsma árnyalatokkal, amelyek egy újabb, egész évben használható illatkoncepciót kínálnak a „Fruity-Floral” illatbesorolással.

Az új virágos, puha Acqua Colonia Freesia & Musk alkotás olyan érzést nyújt, mintha szeretetteljes ölelés lenne: A frézia gyümölcsös virágjegyei és a gyengéd pézsma kinbontakozásra ösztönöznek bennünket. A 4711 Acqua Colonia Freesia & Musk egy finom és nemes alkotás, amely egy gyengéd aurát kölcsönöz.

Stílusos tervezés

A 4711 Acqua Colonia Freesia & Musk a megjelenésével is sugározza a gyengédséget: A pasztell lila szín nyugalmat és derűt idéz elő, így tökéletesen illeszkedik a koncepcióhoz. A szín finoman ötvözi a pihenést és a játékosságot. A 4711 Acqua Colonia modern retró designjával kombinálva az összkép kecses és nemes hatást kelt. Az ikonikus Molanus palack dombornyomott felületével a fürdőszoba éke. A természetesen ható, gyengéd zöld színű kartondobozon az alapvető, összetevő, a frézia akvarellje gazdagon érvényesül.

Az illat február közepétől elérhető többféle kiszerelésben:

Eau de Cologne Natural Spray – 15.307 Ft/100ml, Eau de Cologne Natural Spray – 9567Ft/50ml és Aroma Shower Gel 4783 Ft/200ml.

___