Gyerek

Pampers Pure – Új, prémium pamuttal készült, környezetkímélő módon előállított pelenka és törlőkendő a legérzékenyebb babapopsikra

A mai szülők kisbabájuk számára olyan terméket keresnek, amely nemcsak tökéletesen tisztít és ápol, de környezetkímélő módon állítják elő. Sokéves fejlesztés eredményeként így született meg az új Pampers Pure pelenka és popsitörlő család, amelynek bevezetésével együtt a Pampers és a Rossmann bölcsődéket támogató programot is indít.

Az új Pure a Pampers első olyan pelenkája és első nedves törlője, amely prémium pamut, cellulóz és növényi alapanyagú rostok felhasználásával készült. A felhasznált pamut fenntarthatóan termesztett gyapotból készült, a növényi rostok alapanyaga pedig cukornád, amelyek kombinációja a legpuhább érzetet nyújtja a kisbabák érzékeny bőrének. A pelenka új, szívet mintázó lukacsos fedőrétege azonnal magába szívja a nedvességet, és akár 12 órán keresztül szárazon tartja a kisbabák bőrét. A pelenka gyártásához norvégiai szélerőművekből származó, megújuló energiát használnak fel, jelentősen csökkentve ezzel a környezeti terhelést. A gondosan válogatott, növényi eredetű anyagok, illetve bőrgyógyászatilag tesztelt hipoallergén bőrápoló összetevők védik a baba popsiját, megőrizve a bőr pH-értékét. Számomra hihetetlenek ezek a fejlesztések, fantasztikus, hogy milyen innovációk vannak ezeknek a termékeknek a hátterében!:)

A Pampers Pure Aqua nedves törlőkendő újdonsága, hogy 99%-ban tiszta vízből áll, 1%-ban pedig bőrbarát anyagokat tartalmaz a bőr megfelelő pH értékének megtartása érdekében. A törlőkendő alapanyaga finom, puha érzetet biztosító pamut. A törlőkendő rendkívül puha, illatmentes, tökéletesen és gyengéden tisztítják a babák finom bőrét, de használhatók a kicsik kezének, arcának törlésére is.

Én nagyon boldog vagyok, hogy a mi gyerekeink már ilyen szupermenő termékeket használhatnak!:)

A Pampers és a Rossmann jóvoltából most 3.000.000 forint értékben ökojátékokat, kültéri és beltéri fejlesztést nyerhet az a bölcsőde, amely a legtöbb szavazatot kapja a www.markasotletek.hu/Pampers weboldalon. A nyertes bölcsi az általa választott környezetbarát felújítást kapja, a II. és III. helyezettek pedig fél évre elegendő Pampers pelenkacsomaggal gazdagodnak. A szavazáshoz bárki csatlakozhat április 15. és június 16. között egy bármely Pampers termék Rossmann üzletben történő megvásárlása után.