Divat

Sportos elegancia a SPRANDITÓL

A Sprandi MONOCHROME CHUNKS nyári kapszulakollekciója a divat és a kényelem együttes megjelenéséről szól – papucsok és szandálok vastag platform talpakon. Benne vagy egy divatos nosztalgiázásban?

MONOCHROME CHUNKS

A Sprandi imádja a múltbéli időutazásokat, ezért ismét meglepi a trendek és a sportos kényelem szerelmeseit a legújabb Monochrome Chunks kapszulakollekciójával.

A vastag talppal rendelkező platformcipők újra elérhetők a márka kínálatában. A puha felületek, logók és dekoratív tépőzárak a divattal való játék egyfajta jelképei. A papucsok és szandálok a Sprandi által tervezett egyedi, dizájnos platform talppal egészült ki. Minden jel arra mutat, hogy a nyár slágere éppen most landolt a CCC polcain.

MONOCHROME CHUNKS

Ebben a szezonban a modern földszínekre helyezték a hangsúlyt, megtörve azokat a klasszikus fekete színnel. A cipők sorozata táskákkal egészült ki. Ha stílusos, de egyben praktikus modelleket keresel, ez a kollekció hamar a szívedbe lopja magát. A MONOCHROME CHUNKS kapszulakollekció darabjait bátran viseld rövidnadrággal vagy szoknyával és egy hozzájuk illő crop toppal.

A kollekció cipői és kiegészítői megvásárolhatók a CCC egyes üzleteiben (Westend, Budapest Árkád és Pécs Árkád) a mobilalkalmazásban és a www.ccc.eu/hu oldalon.