Szépségápolás

Szeresd a tested egyéniségét!

Rengeteget foglalkozunk az arcunk ápolási rutinjával, de vajon a testünk nem igényelne ugyanennyi figyelmet? Tavasszal express gyorsasággal szeretnénk felkészíteni a bőrünket a nyári szezonra, pedig épp az előttünk álló, téli időszak lenne a legalkalmasabb arra, hogy megadjuk, ami a testünknek is jár! Az Artistry Signature Select™ Body termékcsaládot személyre szabott bőrápolási megoldásokkal készítették, melyek közül szeretném Nektek bemutatni a saját 3 lépéses kedvenceimet:

Artistry Signature Select™ Body termékcsalád

Ahogy az arcunknál is, úgy a testünknél is igaz, hogy minden folyamat egy alapos tisztítással kezdődik. Szeretem a tropicana hangulatot a fürdőszobában, ezért a citruskivonattal dúsított tisztító tusfürdővel szoktam kezdeni a rituálémat. A termék sajátossága több szempontból is egyedülálló: a formuláját kiegyensúlyozott pH és irritációmentes összetétel jellemzi, mely segít megszabadulni a különféle szennyeződésektől, mint a portól és az izzadságtól is, emellett az ultrafinom részecskéket is eltávolítja, miközben segít megvédeni a bőr létfontosságú nedvességgátját. A fiatalos megjelenésű bőr eléréséhez kínai bazsalikom-, és ligetszépe olajat is csempésztek az összetevők közé, szóval összességében a teljes testfelületet tisztává és puhává varázsolja.

Description: Mac SSD:Users:Nono:Desktop:Women power project:Atristry testapolas:Artistry tisztito testapolo.png
Tisztító tusfürdő

Az alapos tisztítás után jöhet a szuperkönnyű hidratáló gél, amit azért szeretek, mert a különleges összetevőinek köszönhetően önszabályozó hidratálást biztosít, ami azt jelenti, hogy ott és akkor pótolja a nedvességet, ahol és amikor a bőrnek a leginkább szüksége van. Zöld tea és citrusfélék illatával gazdagított formula, mely akár 48 órán át tartó mély hidratálást biztosít, mindenféle ragacsos maradvány nélkül.

Description: Mac SSD:Users:Nono:Desktop:Women power project:Atristry testapolas:Artistry hidratalo gel.png
Hidratáló gél

Heti egyszer, hámlasztó kezelésként szoktam alkalmazni ezt a dús, krémes állagú testradírt, mely megújítja a szennyeződéseknek kitett bőrömet. Acai, ligetszépe és kínai bazsalikom esszenciális olajok kombinációjával varázsolja puhává és ruganyossá a bőrt. A finom bambusz szemcsék még a nagy igénybevételnek kitett területekről (például: sarok, könyök) is eltávolítják a száraz bőrsejteket, melynek következtében friss, energiával teli, ragyogó bőr épül a helyükre. Ez a termék is erdei gyümölcsös, citrusos illattal varázsolja el az érzékeiket, melyet heti rendszerességgel érdemes megismételni.

Testradír

A fentiek az én személyes kedvenceim, de vegyétek szemügyre a kollekció külön bőrproblémákra kifejlesztett termékeit is, melyek külön-külön is alkalmazhatóak, de egymással kombinálva is teljes mértékben személyre lehet szabni őket.

Személyes kedvenceim

Az Artistry Signature Select™ Body termékek NUTRILITE™ farmokról származó, gondosan válogatott növényi összetevőket tartalmaznak, ahol fenntartható növénytermesztési módszereket követnek, így például természetes gyom- és rovarirtó módszereket alkalmaznak, illetve ragadozó állatokat használnak a kártevők ellen. A termékek tiszta növényi összetevői bizonyítottan hatékonyan támogatják testápolási céljaid elérését.

Látogassatok el az Amway weboldalára és ismerjétek meg a teljes portfóliójukat!

#Artistry #SignatureSelect #MySignatureBody #CelebrateMyDifference #beauty #szépségápolás #test #bőr #ilovemomblog