Lifestyle

Szeretnél egy ruhamérettől könnyedén megszabadulni?

Hétvégén elindultunk szánkózni a családdal, miközben szörnyű felismerésem volt, sajnos nem jött rám a snowboard nadrágom, amin szinte sírva fakadtam annyira rosszul érintett. Igazából egyáltalán nem éreztem, hogy ennyi felesleges kiló lenne rajtam, de úgy látszik mégis…:( Lilien születése után is az infratrainer segített formába lendülni, ezért nem is gondolkodtam sokat, hogy idén is ezt fogom választani, így már túl is vagyok az első edzéseken. Hozzám Budaörsön a Nice Body Wellness stúdiója van a legközelebb, így Náluk kezdtem meg a “bikini body”-s felkészülésemet.

Az Infratrainerről már korábban is írtam Nektek, de a lényegét szeretném még egyszer kiemelni. Ez tulajdonképpen egy olyan mozgásforma mellyel az edzés teljesen személyre szabható. A fekvőkerékpár a PHILIPS által lett kifejlesztve, a VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti. Az edzés, biciklizés közben az infrasugarak behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe és ott feloldják a zsírszöveteket, felszabadítják a méreganyagokat, ami a kerékpározás hatására átalakul energiává, így ezeket rögtön kiizzadjuk és a felgyorsult anyagcserével távoznak a szervezetünkből. Egy speciális nadrág segítségével még intenzívebb dunszt-ot kap a testünk, nem mellesleg felfogja az edzés alatt leadott izzadságcseppeket is…:)

A mozgás hatékonysága pulzusmérő segítségével tartható a megfelelő értékben, így állítható be a zsírégető tartomány, ami garantálja a maximális súlycsökkenést. Igazából kényelmes, szinte fekvő helyzetben kerékpározunk, miközben zenét hallgathatunk, filmet nézhetünk és közben olvadnak le rólunk a zsírpárnák. Én átlagban egy 50 perces edzésen több, mint 800 kalóriát égetek, ami számomra egy kielégítő eredmény és remélem hamarosan szemmel is látható lesz. Egy top, egy fürdőbugyi, egy edzőcipő és egy törcsi szükséges a kerékpározáshoz.

Az infratrainer hatékonyságát fokozhatom még a Studióban található kavitációs kezeléssel, illetve személyi vagy önálló edzéssel, de optikailag is tudok csalni egy picit az alakomon az iTan szoláriumban, ahol egy vibrotalp gondoskodik az ellazulásomról, miközben a saját zenéimet hallgathatom…kell ennél több Hölgyeim? Igen kell, hiszen, ha kisbabával érkezel, akkor számára is biztosított az ellazulás, hinta és különféle játékok szolgálják az Ő kényelmüket is, hogy a Mama és a Baba is együtt tudjon töltődni!:)

Csináltam Nektek 1-2 képet, hogy lássátok milyen szuper helyen formálódok.

Kövesd őket a Nice Body Wellness facebook oldalukon, hogy folyamatosan értesülj az aktuális akciókról és újdonságokról! Bejelentkezés: +36-70-885 5226, www.nicebody.hu