Lifestyle

Tavaszi vitaminpótlás ízletes turmixokkal és menő turmixgépekkel!

A tavaszi feltöltődés és méregtelenítés nélkülözhetetlen kiegészítői a vitamindús és egészséges turmixok. A tápláló koktélok egész nap biztosítják a megfelelő energiát a szervezetünknek, segítik az emésztést, javítják az alvás minőségét, valamint támogatják a szervezet regenerálódását. Ezeket a finomságokat többféleképpen is elkészíthetjük, de egy biztos, hogyha van egy jó turmixgépünk, akkor könnyebben varázsolhatjuk élménnyé a gourmet koktélok napi kivitelezését. Az összetételüket illetően a határt csak a fantáziánk szabhatja meg, de szerencsére már rengeteg egzotikus és különleges hozzávaló is a rendelkezésünkre áll, mint például a füge, kókuszvíz, chiamag vagy akár a moringa.

Én minden évben “elfogyasztok” egy turmixgépet, ezért most nyitottam az újdonságok felé és kipróbáltam a Sencor legújabb Nutridrink Mixer gépét (SNB 6601RD). Több előnyös tulajdonsága is megnyerő volt számomra, de leginkább ezek miatt választottam:

 • Előre beállított mixelő programokkal rendelkezik, ami sokszínű felhasználást biztosít:

PULSE –  maximális fordulatszámmal történő mixeléshez és a jégzúzáshoz

BLEND –  kiváló és frissítő gyümölcs smoothie készítéséhez

EXTRA BLEND –  tökéletes és tápláló zöldség smoothie készítéséhez

 • A csúszásmentes talpa garantálja a biztonságos használatát, így nem fog kicsúszni a kezemből
 • A levehető alkatrészek mosogatógépben is moshatóak, szóval nagyon könnyű a tisztításuk
 • Külön poharak is tartozékok (0,8 l és 1,0l-es), melyeket a hűtőben is lehet tárolni és egy szuper zárókupakkal is fel vannak szerelve, ezért biztonságos a koktélok szállítása
 • BPA mentes anyagból készült a gép
 • Kivehető, hatélű rozsdamentes acél kés aprítja a hozzávalókat, titán bevonattal, ami azért fontos, mert így az enzimek és vitaminok nem vesznek el, a koktélok tápanyagai nem oxidálódnak

Engem meggyőzött, remélem Titeket is! Nézzétek meg a termékhez készült videót is, ebben nem én szerepelek…:)

A Sencor kínálatában még számtalan hasonló turmixgépet meg tudtok vásárolni, én még velük szemeztem:

Nutriline (SNB 6606NP) mixer a magokban, gabonafélékben, diófélékben található nehezen hozzáférhető tápanyagokat is kinyeri, tökéletesen felaprítja a gyümölcsöket és zöldségeket, így az alapanyagokat a szervezetet tökéletesen támogató folyékony energiává alakítja át. A gyümölcsök mellett a készülék kiválóan alkalmas levesek, bébiételek, pürék, főzelékek koktélok, valamint egyéb ételek és italok készítéséhez is. Ebben a készülékben is beállítható mixelő programok vannak, hozzá is tartoznak poharak és szintén moshatóak az alkatrészei mosógépben.

A másik favoritom ez a Multifunkciós mixergép (SBU 9000NP), ami amellett, hogy nagyon mutatós, több szuper tulajdonsággal is bír.

Előre beállított mixelő programjai igen sokoldalúak, ezeket mind ki lehet vele vitelezni:
 • PULSE: maximális fordulatszámmal történő mixeléshez és a jégzúzáshoz
 • FRUIT SMOOTHIE: kiváló, energiával teli gyümölcs smoothie készítéséhez
 • VEGETABLE SMOOTHIE: tökéletes és tápláló zöldség smoothie készítéséhez
 • MILKSHAKE: frissítő koktélok és fagylaltok készítéséhez
 • PURÉE/ SOUP: tökéletes krémlevesek és pürék készítéséhez
 • BABY FOOD: bébiételek előkészítéséhez
 • FLOUR: házi liszt készítéséhez és diófélék darálásához
 • CLEANING: a probléma mentes tisztításhoz
 • MANUAL: az egyedi beállítású mixeléshez
Ennek a gépnek az esetében is találkozhatunk a csúszásmentes talpakkal, a levehető és mosható alkatrészekkel, a rozsdamentes acél késsel és tartozékként egy mixelő edénnyel. Remélem, hogy Ti is kedvet kaptatok egy finom koktél elkészítéséhez és szívesen tanulmányozzátok a fenti Sencor termékeket. Kíváncsi vagyok, hogy Ti mi alapján választanátok?! Várom az észrevételeiteket…:)