Szépségápolás

Intelligens bőrápolás a kollagén erejével! Rá sem ismertem magamra…:)

Copy of QMS_SZEPSEGSZALON_KEZELES_29 nyito

Egy kedves barátnőm jóvoltából egy fantasztikus arckezelésen jártam, amivel ha tehetném minden Hölgyet megajándékoznék, de sajnos ez nem kivitelezhető, így ezzel a cikkel inspirállak Titeket, hogy Ti is próbáljátok ki! A kezelésről csak annyit tudtam, hogy 1,5 óra után újjá fog születni a bőröm, egyből feszes, sima és élettel teli arc fog visszaköszönni, ha a tükörbe nézek…

QMS Szépségszalon 01

Nekem már az is nagy luxus, hogy időt szánok magamra és rendkívüli izgalommal töltött el, hogy egy gyönyörű környezetben, egy különleges, kezelést próbálhatok ki. A QMS szalonba (http://qmsszepsegszalon.hu) érkezve (1036 Budapest Lajos utca 94.) a regisztráció után egyből átöltöztem és már vízszintesbe is helyeztem magam, várva, hogy „újjászülessek”. Már a szalon környezete is elvarázsolt, de az igazi kéyeztetés csak utána jött, reggelig tudnék írni az élményeimről, amiket igyekszem lényegretörően átadni Nektek.

qms mix logo

Már a kezelés elején megtudtam a QMS kozmetikustól, hogy a fáradt, igénybevett bőrömet fogja életerővel feltölteni. A hatóanyagok újra felélesztik és stabilizálják a bőröm működését, aminek eredményeképpen az arcomon és a nyakamon a bőröm friss, feszes és ragyogó lesz.

kezelés mix

Egy alapos tisztítás után egy gyümölcssavas peelinget kaptam, ami eltávolította a maradék szennyeződéseket a bőröm felületéről, utána szinte éreztem ahogy lüktetnek a pórusaim. A következő lépésben egy nyugtató hatású algamaszk került az arcomra, mely fázis után már be is fejeződött a bőröm előkészítése az aktív hatóanyagok beviteléhez. Böbe az ujjhegyeivel finoman kezdte el belemaszírozni a kollagént a bőrömbe, amit egy kis oxigén segítségével még intenzívebben juttatott be a mélyebb pórusaimba, ez egy kellemesen hideg érzés volt. A kedvencem, az Activator maszk következett, ami egy (hialuronsavas, tengeri kollagénes) folyadékba áztatott anyag és finom, hűsítő érzést adott a bőrömnek. Hatóanyagai az alapos tisztításnak köszönhetően a bőr mély rétegeiben fejtik ki a hatásukat, a levételekor pedig egy tömörebb maszk formájában távolítható el. Miközben tisztultak a pórusaim egy isteni nyak/dekoltázs és kéz masszást is kaptam, mely selymesen puhává varázsolta mindkét testtájamat. Végül, de nem utolsó sorban egy szemránc- és egy hidratáló arckrémmel is kényeztettek, miközben alig vártam, hogy a tükörbe nézhessek…:)

DSC_0197m

Fotó: Sophie ArtPhoto – Futreal Budapest

Fantasztikusan éreztem magam a bőrömben, teljesen újjászületett az arcom – szerencsére jó genetikát örököltem, de azért a szarkalábaimon volt mit dolgozni és azok teljesen eltűntek. A másnapi fotózásomon is bomba formában voltam, sokkal magabiztosabban éreztem magamat a bőrömben.

QMS ajándékkártya mix

Ha szeretnél egy igazán hasznos ajándékkal meglepni valakit, akkor egy ilyen szuper arckezeléssel biztosan nem fogsz hibázni, így néz ki az ajándékkártya, amit én is kaptam:

Jelentkezzetek be még ma, hátha még kaptok helyet az ünnepek előtt, hogy Ti is ragyogjatok a karácsonyi fényekben:

QMS Szépségszalon

1036 Budapest Lajos utca 94.

+36 30 641 9717-es vagy a +36 1 233 9880

qms@qmsszepsegszalon.hu