Szépségápolás

Itt az UFO™ 3 a FOREO-tól!

Az utóbbi években megfigyelhető, hogy egyre nő azoknak a szépségrajongóknak a száma, akik a nem-invazív esztétikai megoldásokat keresik. A FOREO ezért büszkén mutatja be legújabb mélyhidratáló készülékét – az UFO™ 3-at, amely mindössze 2 perc alatt öt különböző anti-aging szalonkezelés előnyeit kínálja. A kezelés 126%-kal növeli a bőr nedvességtartalmát és ennek eredményeként klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncok megjelenését mindössze 1 hét használat után!

Foreo
Akár egy pohár víz a szomjazó bőrnek

Ez a tenyérben elférő “szépség-kezelés” egyaránt ápolja testet és lelket. Az UFO™ 3 egy cuki, mégis erőteljes bőrtechnológiai eszköz, amely négy forradalmi technológiát egyesít. A készülék legfőbb fegyvere a LED-fényterápia, amely kíméletes, non-invazív, hatékony módja a bőr megfiatalításának és a bőrszerkezet átalakításának. Az UFO™ 3 a LED-fények teljes spektrumát magában hordozza, amelyek mindegyike különböző hullámhosszon képes kifejteni hatását, a bőr különböző igényeihez igazodva.

“A bőrápolási technológia új korszakát ünnepelve örömmel mutatjuk be az UFO™ 3 készüléket, a tudomány és a luxus nagyszerű találkozását, amely ugyan egy tenyérben elfér, mégis egy igazi szalonkezelés élményét nyújtja. Innovatív funkcióival és erőteljes teljesítményével ez az úttörő készülék új szintre emeli a fogyasztók otthoni arcápolási élményét” – mondja Boris Raspudic, a FOREO brit ügyvezető igazgatója.

A hagyományos hidratáló krémekkel és maszkokkal ellentétben az UFO™ 3 mély és hosszan tartó hidratálást biztosít a FOREO Hyper-Infusion technológiájának köszönhetően – amely segít a bőr legalsóbb rétegeibe juttatni az arcápolási termékek hatóanyagait.

Az UFO 3™ 8 különböző hullámhosszú LED-fényt képes kibocsátani, lenyűgöző teljesítményt nyújtva. A lila fény például élettel telivé varázsolja a bőrt, a kék fény eltávolítja a tökéletlenségeket, a sárga fény pedig enyhülést hoz a gyulladt területeknek. Az új UFO készülék a hőterápiát, a krioterápiát és a FOREO ikonikus T-Sonic pulzációs technológiáját ötvözi a professzionális eredményért, mindössze 2 perc alatt. A krioterápia serkenti a kollagéntermelést, ami elengedhetetlen a bőr fiatalos és egészséges kinézetének megőrzéséhez. Segíthet továbbá csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését, és rugalmasabbá teszi a bőrt.

Foreo

Az UFO™ 3 használatának előnyei:

  • KELLEMESEN MELENGETŐ TERMOTERÁPIA – a maszk aktív összetevőit egészen a bőr legalsóbb rétegeibe juttatja, ahol a leginkább képesek kifejteni hatásukat – az optimális hidratálás és a szemmel látható eredmény érdekében.
  • HŰSÍTŐ KRIOTERÁPIA – feszesíti, ezzel együtt pedig el is lazítja a bőrt, így búcsút mondhatunk a mélyebb ráncoknak és a puffadtságnak.
  • BŐRTÖKÉLETESÍTŐ LED-TERÁPIA– a LED-fények teljes spektrumát kínálja, így percek alatt revitalizálja az arcbőrt.
  • T-SONIC™ MASSZÁZS – Gyengéden ellazítja a megfeszült arcizmokat és fokozza a vérkeringést – a bőr felfrissül, és láthatóan kicsattan egészségtől.

Az UFO™ 3 mellett szintén a kollekció darabjai az UFO™ 3 LED, az UFO™ 3 mini, és az UFO™ 3 Go készülékek, melyek már elérhetőek a Notino webáruházban.