Lifestyle

Nyári lakás frissítés! NYERJ 10.000 Ft-os F&F ajándékcsomagot!

A stílusos ruhák, a legújabb szépségápolási termékek és a trendi gyerekjátékok beszerzése mellett nem szabad megfeledkeznünk az otthonunk szépítgetéséről sem. Én minden szezonban be szoktam csempészni 1-1 új kiegészítőt a lakásunkba, amiben az évszakok aktualitása, új színek, formák is visszaköszönnek. A F&F Home tavasz/nyári kollekciójában rengeteg termék közül válogathatunk, többféle stílusban, amik közül én most 3 nagyobb csoportra osztottam a kollekciót.

ilovemom_ff_home_ujra.jpgAz otthonunk egy élénk árnyalattal, bármikor, könnyedén tudjuk színesíteni, ezért ajánlom ezeket az élénk, színes termékeket, melyek elsőre kicsit „too much” hatást is kelthetnwk, ilyenkor szépen lassan kell beépíteni őket a mindennapjainkba.
ilovemom_ff_home_ujra3.jpg

A föld, homogén színei minden lakásban jól mutatnak, lehet modern, illetve retro változatban is tovább fokozni. Egy ilyen kiegészítővel biztosan nem tudsz hibázni, nincs nem oda illő helye egy lakásban.

ilovemom_ff_home_ujra2.jpg

A tengerkék árnyalatokat a nyári és a téli trendekben is előszeretettel alkalmazzák, ez a szín nem szezon függő, szuperül keverhető élénk és homogén színekkel is.

ilovemom_ff_home_ujra4.jpgHa Te is szeretnél NYERNI egy F&F Home ajándékcsomagot a legújabb kollekcióból, akkor csak figyelned kell a bejegyzéseimet a blog és az fb oldalon, mert az aktuális poszthoz kell kommentelnetek, ahhoz hogy részt vegyetek a nyeremény kisorsolásában!

A nyertes az ajándékcsomagját az F&F Showroom-ban tudja majd átvenni: 1052 Bp.Váci utca 8.II.em.1.

Ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂

A játékban való hozzászólásoddal automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!