Divat, Gyerek

Praktikus szoptatós kendővel rukkolt elő a babyberry!

Egy újabb cukiságot találtam Nektek, ami nem más, mint egy 3 in 1 KisMama kiegészítő. A babyberry dizájnos lakáskiegészítőiről már olvashattatok a blogomon, most egy újdonságukat szeretném bemutatni Nektek. A KisMamák jól tudják, hogy a szoptatás egy nagyon intim dolog, ám nem minden helyzetben lehet teljesen elvonulni a nagyközönség elől, ami valamikor igen kellemetlen is tud lenni. Ez a felismerés, hosszú tervezői folyamat és jó néhány tesztelés eredményezte ennek a terméknek a megszületését.

babyberry_mix.jpgEz  a finom anyagból készült, stílusos szoptatós kendő praktikus viseletet biztosít nyilvános helyen történő szoptatás közben, ugyanakkor csinos kismama ruházat is, sőt a babakocsira terítve védi a babát a napsugárzástól vagy a széltől. A kendő teljes diszkréciót és nyugalmat biztosít, tökéletesen takar elöl-hátul és még egy izgő-mozgó baba sem tudja lerántani. 8 patent segítségével mindenki magának alakíthatja ki a megfelelő fazont:

  • a felső patentokkal állítható a nyakkivágás mérete, így kényelmesen lehet szemkontaktust létesíteni a babával szoptatás közben is
  • az oldalsó patentokkal pedig szabályozható, hogy mennyire legyen zárt a kendő
  • több színben is megvásárolható

babyberry_szoptatos kendo_puder_montazs nyito

A tapasztalatok szerint a babák hajlamosak kimelegedni, kipirosodni a nagy evésben, ezért a szoptatós kendők kifejezetten könnyű, puha, légáteresztő anyagból készültek, ami hagyja a levegőt szabadon áramlani, így megakadályozva a túlmelegedést.

Azt hiszem, hogy minden információt átadtam, hogy Te is megrendeld ezt a szuper terméket a babyberry oldaláról!