Divat

Stylingolj használruhákkal az Auchan-ból!

Törzsvásárlói vagyunk az Auchan Magyarország budaörsi áruházának, ezért mindig szorgosan nyomon követjük az aktuális akcióikat és az új szolgáltatásaikat is. Korábban már a social media felületeimen írtam Nektek az “Új Élet” elnevezésű szolgáltatásukról, amit személyesen is teszteltünk/kipróbáltunk a kis családommal, és mindenféleképpen szerettem volna Veletek megosztani az élményeinket, tapasztalatainkat.

“Adj még egy esélyt”-Ismerd meg a divat fenntartható formáját!

Az “Új élet” kampány tulajdonképpen egy társadalmi felelősségvállalás, amivel az Auchan Áruházak elkötelezték magukat a fenntartható vásárlás mellett. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy ezek a termékek olyan használtruházati cikkek, amelyek állapotukból adódóan még hosszú ideig színesíthetik a ruhatárunkat. A kollekcióban elérhető termékeket szigorú szelekció után szakemberek készítik fel új életükre, ez a gondos odafigyelés pedig garantálja a megvásárolt darabok kifogástalan állapotát.

Ezek a termékek még hosszú ideig színesítheti a gardróbunkat

A kollekció egy külön részen található az áruházban a ruha részleg mellett, de a címkéken is egyértelműen meg vannak jelölve, hogy mely ruhák tartoznak ebbe a szelektációba. Az itt megtalálható ruhák fazon szerint – atléta, póló, nadrág, farmer – lógnak a sztendereken, így egy kicsit second hand shopban is érezhetjük magunkat a keresgélés közben. Felnőttek és gyerekek is szuper darabok közül választhatják ki a számukra legtetszetősebbet. Higgyétek el, hogy minden stílus kedvelője megtalálja a saját ízlésének megfelelőt, és mindehhez szuper áron juthatunk hozzá. Volt olyan, hogy egy teljes szettet 8-10 ezer forintból állítottam össze a tavaszi shoppingolásunkon. A termékek között olyan márkákat találtok, mint az S.Oliver, Promod, Mango, NafNaf….Stylistként szerettem volna megmutatni Nektek, hogy az “Új Élet” részlegén található ruhák egy stílusos összeállításban milyen formában kelhetnek életre, ezért három teljesen különböző szettet állítottam össze: egy alkalmit kis fekete ruhával, egy igazi színes strandos outfittet és egy casual farmeres változatot. A ruhákhoz az Auchan saját márkás kiegészítőből válogattam, melyekből szintén érdemes szemezgetnetek, mert szuperek.

1. szett – Az a bizonyos “Little black dress”, kis fekete ruha

Minden nő ruhatárának nélkülözhetetlen darabja egy kis fekete ruha – “Little Black Dress” – amit elegánsabb alkalmakon lehet viselni. Ez az árnyalat nagyon jól mutat arany kiegészítőkkel, ezért választottam ehhez a derékban szűkített ruhához, egy mutatós övet, egy stílusban megegyező táskával és egy lakk balerina cipővel, amit természetesen akár egy magassarkú szandállal is ki lehet váltani. Egyszerű, de nagyszerű és igazán mutatós.

2. szett – Igazi nyári hangulatban

A nyári szezon közeledtével előtérbe kerülnek a színes/mintás ruhák, a bohém kiegészítők és az impozáns lábbelik, ezért a második szettemet ebben a témakörben állítottam össze. Egy laza kaftánt stylingoltam, amihez egy fonott övet, egy hozzá illő kalapot, gyöngyös nyakláncot, színes karkötőket, egy vagány szalmatáskát és egy ellenállhatatlan arany papucsot választottam. A napszemüveg is igazi must have a nyári hónapokban, szóval az sem hiányozhatott a képről.

3. szett – Casual, a kényelmes mindennapokra

Az utolsó, egyben kedvenc szettemet a végére hagytam, az igazi casual stílus kedvelőinek. Itt egy szaggatott farmer és egy mintás póló volt a styling alapja, amit egy szép övvel, csajos táskával, rosé arany karpereccel, egy kényelmes sneaker tornacipővel és egy mutatós napszemüveggel párosítottam. Nagyon szeretem az ilyen összeállításokat, mert bármerre is indulunk, mindig egy időtálló és komfortos viseletet biztosítanak.

A hétvégi nagybevásárlásunk alkalmával mindig találunk újdonságokat, melyekből a lányaim és én is szívesen szemezgetünk, és közösen élvezzük a „kincsek” felkutatását. Ez a szolgáltatás már 13 Auchan Áruházban elérhető, nézzétek meg IDE KATTINTVA, hogy melyek ezek, és használjátok ki Ti is ezt a szuper lehetőséget. 🙂

___