Szépségápolás

Ulstam-mal a zsírlerakódások ellen!

Slim-N-Style-front1 nyito

Nemrég ért véget az Ulstam kezelésem a Royal Clinics Orvos-Esztétikai központban és gondoltam, hogy beszámolok Nektek az élményeimről! Ennek a kezelésnek a lényege egy intenzíven fókuszált ultrahangos berendezés, mely a bőr alatti zsírszövetet kezeli. Először nem is ezt a zsírbontást néztem ki magamnak, de a szakemberek körültekintően megvizsgáltak és ezt tartották a leghatékonyabbnak. A kezelést nekem 3x kellett megismételni, egyáltalán nem fájt, inkább néhány részen kicsit kellemetlenebbnek mondanám, de abszolult kibírható.

royal lipo crio mix logo

A kezelés során az ultrahangok termális hatását használja ki a berendezés. Célzott mélységben a zsírszövetet melegíti fel, ezáltal roncsolja a zsírsejtek falát. Általában olyan helyeken érdemes alkalmazni, ahol kevésbé aktívan mozdulnak meg a zsírpárnáink. Én a combom belső részénél próbáltam ki a kezelést, ahol mindkét kezelőfejjel (7mm-es és 15-22mm-es) kellett dolgozni. A kezelés mellett rendkívül fontos volt a megfelelő (3-4liter/nap) folyadékbevétel, hiszen a “felszabadított” méreganyagok, csak ilyen formában tudnak távozni a szervezetből. Én már korábban is próbálkoztam testkezelésekkel, de az erős kötőszövetem miatt sajnos nehéz gyorsan és intenzíven látványos hatást elérnem. Ezzel a kezeléssel is csak 1cm-rel tudtam csökkenteni a térfogatomat, de sok kicsi sokra megy, úgyhogy kitartóan folytatom az alakformálásomat…

IMG_3281

A kezelésem mellett jártam orvosi nyomásterápiára is, mely mechanikus nyirokmasszázzsal segítette a zsírbontó kezelésem hatásfokát. Ezt imádtam a legjobban, fantasztikus hatással volt a visszeres lábaimra. A kezelések alatt még rengeteg szuper szolgáltatással ismerkedtem, amikről igyekszem minél szinesebben beszámolni Nektek. Elképesztő, hogy mennyi minden van, amivel szebbé varázsolhatjuk magunkat…:)