Szépségápolás

A csoda Harangvölgyi kezelések már Budán is elérhetőek!

Rengeteget olvashatunk arról, hogy hogyan őrizzük meg a fiatalságunkat, ami számomra egy igen érzékeny téma, mert én a mai napig hiszek a természet ihlette és adta szépségünkben. Abban, hogy olyan krémekkel, kezelésekkel lehet megőrizni és fenntartani a bőrünk jó állapotát, hogy ne kelljen drasztikus beavatkozásokat választanunk.

Egy kedves ismerősöm ajánlásával jutottam el a Harangvölgyi Institute budai szalonjába, akik a zuglói, Ó utcai és győri szalonok után már a XII. kerületben is várják a szépülni vágyókat!  25 éves tapasztalattal, titkos családi receptúrákkal és a leginnovatívabb megoldásokkal fejlesztik a bőrápolási termékeiket és kezeléseiket. Ők is és én is hiszünk abban, hogy a szépségápolás filozófiája a tapasztalatokra, a természetes alapanyagok tisztaságára, hatékonyságára és a tudomány modern vívmányainak ötvözésére épül.

Saját fejlesztésű termékcsaláddal dolgoznak, melyek klinikailag is bizonyított tiszta és hatékony összetevőket tartalmaznak és alkalmazkodva a bőr természetes működési folyamataihoz fejtik ki biológiai, bőrfiatalító hatásukat.

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Harangvolgyi:FINAL2 Anna mix.jpg

Boldog voltam, mert Harangvölgyi Annával találkoztam az első konzultációmon, aki egy alapos felmérés után egy komplex kezelési tervet állított össze nekem. Nagyon tetszett, hogy a kezeléseknél nem bőrtípusokat különböztet meg, hanem egy adott bőrállapotot kezel, emellett csak olyan intenzív kezelést alkalmaz, amit a bőr még úgy tud kompenzálni, hogy ne legyen kellemetlen mellékhatása.

“Abban hiszek, hogy a megfelelő hidratáció és a bőr szükséges energiaszintjének biztosítása mellett a bőr képes önmagát regenerálni, pont ezért minden olyan eljárás, ami tölti a saját sejtek energiáját, az hatékony.” – hangsúlyozta ki Anna.

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Harangvolgyi: kezeles:FINAL2.jpg

Többféle kezelés is elérhető a szalonjaikban, melyek mindegyikét más-más célra ajánlják, de a legfontosabb, hogy személyre szabottak. Van, hogy rugalmasítják a kötőszövetet, máskor karikákat- , gyulladt aknét vagy heget kezelnek, de egyvalami közös bennük, hogy mindegyikben alkalmazzák a MAGIQSKIN készüléket. Ezzel a kvantum technológián alapuló, specifikus hullámokat kibocsátó eszközzel inputot adnak, hogy a bőr önmagát tudja újra felépíteni, többek között ezért is olyan látványos a kezelés már az első alkalom után. Másféle metódussal, mozdulatokkal, más meridiánokon vagy akupresszúrás pontokon használják az egyes folyamatokban, de a végeredmény minden esetben tartós és azonnal látható.

Nekem külön 3 alkalmas kúrát állított össze Anna, melynek első lépése a HV HYDRA BOOST biorezonanciás és mélyhidratáló kezelés, amellyel előkészítjük a bőrömet a következő folyamatokhoz. A fő kezelésem a HV Viva Hyaluron mely Magyarországon egy egyedülálló mikrotűs kezelés. A kontúrját, tömörséget vesztett bőr feszesítésére fejlesztették ki és a kulcsa egy nagyon különleges hyaluron-peptid koktél, mely a párizsi szakmai kiállításon az év mezoterápiás hatóanyagának járó trófeát nyerte el. Ennek a beauty koktélnak a mikrotűs bevitele után további kollagéntermelést stimuláló hatóanyagokat visznek be rádiófrekvenciával, majd narancsfényű LED-terápiás maszkkal zárják a kezelést. Ez szintén serkenti a kollagén termelődését, emellett nyugtató hatása elősegíti a bőr rejuvenációs folyamatát. A 3 alkalmas kezelési program hatására az egész kötőszövet megfiatalodik, a bőr látványosan tömörebb és frissebb lesz. Nézzétek, ez a kép még csak az első kezelés után készült, de már “életre is kelt” az arcbőröm?!

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Harangvolgyi: kezeles:FINAL1.jpg

A budai szalonban elérhető kezelések között megtaláljátok még az alábbiakat is, melyeket elsősorban bérlet formájában tudtok igénybe venni:

  • Detox start kúra – főleg méregtelenítő, tisztító, gyulladáscsökkentő, regeneráló hatású kezelés
  • Kollagén boost lifting kúra – intenzív kollagénstimuláló kezelés, mellyel javítják a bőr kötőszövetét és izomtónusát
  • Wrinkle filling kúra – ránctalanító kezelés komplex eljárásokkal
  • Whitening and scar kúra – kifejezetten a hiperpigmentáció, illetve a hegek eltűntetésére szolgáló kezelés
  • Stria kúra – egyéni kezelési metódus a striák eltűntetésére

Tájékozódjatok részletesebben a márkáról és a kezelésekről a Harangvölgyi oldalán, illetve próbáljátok ki a budai szalon nyújtotta lehetőségeket is:

Harangvölgyi Institute Buda

1126 Budapest, Szendrő utca 57/B (A Toman Diet budai épülete)
+36-70-414-5945