Divat

Bundstone – bakancsok minden alkalomra!

Megérkezett Magyarországra a Blundstone! Az ausztrál Tasmania szigetről származó 153 éves múltra visszatekintő kultikus bakancsok mostantól kezdve már itthon is elérhetőek és ahogy a világ minden táján, itt is azt a célt szolgálják, hogy oda kísérjék el viselőjüket, ahova az élet viszi őket!

A Blundstone eredete egészen az 1870es évekre nyúlik vissza, Ausztrália partjaitól délre, Tasmania szigetére, amely a mai napig is a márka otthona. Először a helyi földművesek számára készített egyszerű csizmákat, akiknek megbízható társra volt szükségük a földművelés során – a mai napig nehéz lenne olyan ausztrál farmot találni, ahol ne lenne egy poros Blundstone pár a hátsó teraszon. Az idő előrehaladtával a Blundstone őszinte, világviszonylatban is kiváló minőségű csizmák iránti elkötelezettsége odáig vezetett, hogy mára széles körben, mindenki számára elérhetőek a bakancsai, amelyek minden célra alkalmasak – legyen az munka, játék, kikapcsolódás vagy kaland.

A márka, gazdag történelméből és örökségéből inspirálódva folyamatosan megújul, nem csupán a biztonság, kényelem és stílus szempontjából, hanem a tervezés terén is, folyamatosan fejlesztve a kényelmes bakancsok készítésének művészetét. Mindezt úgy, hogy végig szem előtt tartja központi alapelvét, miszerint etikus működés mellett, integritással cselekedjen és igyekezzen minimalizálni a környezetre gyakorolt hatást.

A Blundstone célja, hogy olyan csizmákat tervezzen, amelyek felülmúlják viselőik elvárásait, és folyamatosan feszegetik a határokat. Választéka sosem állandó; a márka folyamatosan tanul, inspirálódik és új stílusokat tervez az egyre változatosabb fogyasztói igények számára. Hisz abban, hogy mindenki számára van tökéletes Blundstone pár, bárhová is viszi az élet. Lehetnek művészek, építők, tervezők, zenészek, sportolók, motorosok vagy akár fesztiválozók, a bakancsok támogatják viselőjüket abban, hogy azt csinálják, amit a legjobban szeretnek.

A magyar boltok polcain a 2023-as őszi-téli szezonban először nyolc Blundstone Chelsea stílusú bakancs kap helyet különböző árnyalatokban, köztük az #500 Originals Chelsea csizma, amely egyben a márka legikonikusabb darabja. A prémium bőrből készült bakancsokban a klasszikus fazonok mellett helyet kapnak az olyan innovációk is, mint az XDR® technológia, amely a megfelelő párnázottságról és támasztásról gondoskodik. A tartósság és kényelem iránti elkötelezettség tökéletesen illeszkedik ikonikus Chelsea bakancskínálatidőtlen és alkalmazkodó stílusához.

A Blundstone bakacsok elsőként a Playersroom kijelölt üzleteiben, a Szputnyik Shopban, illetve a LifeStyleShop.hu webshopban érhetőek el Magyarországon.

___