Lifestyle

Dizájnolj Poster Store poszterekkel!

Tavasszal mindig gellert kapok, hogy egy picit csinosítgassam az otthonunkat és új kiegészítőket, installációs elemeket szerezzek be. Nagyon szeretek fotózni és imádom megtölteni a tereket képekkel, ezért ha fali dekorálásról van szó, nálam nincsenek határok. Egy letisztult kép önmagában is nagyon jól mutat, de a különböző tónusok és stílusok keveredése is nagyon látványos tud lenni. A dolgozósarkom dekorálását már évek óta halogattam, egészen mostanáig, mert rátaláltam a Poster Store oldalára, ahol nézelődve végre megérkezett az inspirációm.

A Poster Store weboldalát nézegetve megjött az inspirációm! 🙂

Olyan kis sarkot szerettem volna kialakítani, ahol az életemhez és személyiségemhez kapcsolódóan divat elemek, állatok, tengerpart és csajos életérzés is helyet kapjanak, szóval ezek tudatában kezdtem el összeállítani a posztereket. Nem mondom, hogy pillanatok alatt sikerült leválogatnom a megfelelő képeket, de az biztos, hogy megérte a befektetett idő, mert a végeredmény csodaszép lett. Nektek, hogy tetszik?

Pont ilyenre álmodtam meg

A Poster Store egyébként egy viszonylag új és gyorsan növekvő svéd cég, melynek szakterülete a kiváló minőségű fali dekorációk: poszterek és faliképek gyártása és értékesítése. Termékeiket a skandináv dizájn, annak egyszerűsége és eleganciája ihlette, számos kreatív ötlettel és inspirációval, hogy mindenki a saját életterének megfelelően válogathasson kínálatukból. Posztereiket környezetbarát, fenntartható papírra nyomtatják (DSC és PEFC minősítéssel rendelkezik) és annyira közkedveltek, hogy minden kedden új kollekcióval bővítik a termékpalettájukat! Az sem utolsó szempont, hogy a szuper áron elérhetőek és a választékuk minden ízlést kielégít. A rendelésem leadása csak egy pár percet vett igénybe és az általam rendelt képek 3 napon belül, hibátlan állapotban érkeztek meg. A felhelyezésükön kellett sokat dolgoznom, hogy minden szimmetrikusan kerüljön a helyére, de mostmár minden nap csodálhatom őket.

Csodaszép lett a dolgozósarkom.:)

Most egy extra, -50% -os kedvezménnyel is készültem Nektek, melyet a “50NORA” kuponkóddal tudtok aktiválni és a Poster Store webáruházában felhasználni. A kedvezmény a Selection kategória posztereire és a képkeretekre nem vonatkozik, más kedvezményekkel vagy akciókkal nem kombinálható. A kódommal egészen 2021. május 24 éjfélig tudtok shoppingolni a webáruházban! Szerintem érdemes lecsapni a kedvenceitekre, mert nagyon sokféle dizájn elérhető a portfóliójukban.

A Poster Store oldalán egyébként elképesztően menő inspirációkat találtok, szuper kreatív ötletek segítségével is tudtok szelektálni, íme néhány kedvencem (a képre kattintva direktben megnézhetitek, belinkeltem őket):

Forrás: Poster Store
Forrás: Poster Store
Forrás: Poster Store

Dekoráljátok Ti is a lakásotokat ilyen, kíváló minőségű Poster Store poszterekkel, fali képekkel és hozzájuk tartozó képkeretekkel, mert teljesen újjá tudjátok vele varázsolni a tereket.

___