Szépségápolás

Vigyázz a bőrödre és NYERD MEG a Nivea SUN legújabb, bronzolajos napozó termékeit!

Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el.

A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett, amely igyekszik növelni a napozótermékek népszerűségét azáltal, hogy megmutatja milyen hatást gyakorol az UV sugárzás a bőrre, miközben azt is megtudhatjuk, hogy a napsütést lehet biztonságosan is élvezni. Az új kampány láthatóvá teszi a láthatatlant, forradalmi és tele van meglepetésekkel. Thomas Leveritt brit képzőművész és fényképész, illetve a NIVEA SUN csapata egyesítették erejüket és közösen készítettek egy filmet, amely a nézők számára feltárja a saját, korábban soha nem látott arcképüket.

Nézd meg a videót:

A film készítéséhez egy új, speciális technikát alkalmaztak, mely segítségével megmutatható, milyen hatása van az UV sugárzásnak a bőrre. Az UV kamera által készített képeken ugyanis az arc a szokásostól eltérő módon jelenik meg: ez a technika képes megjeleníteni a napfény szabad szemmel nem érzékelhető UV (ultraviola/ibolyántúli) tartományát. Nekem így sikerült a képem, a bal oldalon egy fényvédős alapozóval voltam bekenve, az indián csík pedig a napvédő krém, szerintem jól látható, hogy még nem voltam jól bekenve…

nivea_uv_kep.jpg

Régen nagyon sok bronz olajat használtam, akkor mindig barnábbnak és dögösebbnek éreztem magam, ameddig szét nem égettem a bőrömet, ugyanis ezek az olajok csak 6-os vagy kevesebb fényvédő faktorral voltak ellátva.

ilovemom_nivea_nyito.jpgA Nivea gondolt az olajos termékeket használó Hölgyekre is és idén piacra dobta a legújabb Protect & Bronze Barnulást Támogató Napolaj Spray, ami azt hiszem, hogy a nyár nagy kedvence lesz! A legújabb termkükhöz készítettem Nektek egy kis fürdőruha trend összeállítást, amihez a 3 szinte minden szezonban megjelenő trendet választottam:

ilovemom_nivea_szines.jpg

A Protect & Bronze termékek legfontosabb összetevője a glicirretinsav, amely a kínai édesgyökérből származik. Ez a növényi kivonat serkenti a bőrben a melanin természetes képződését, és így aktiválja a bőr védelmi mechanizmusát.

ilovemom tipp: a letisztult egyszínű fürdőruhákat szuperül lehet további kiegészítőkkel variálni, időtálló darabok, melyek mindig színt visznek a strandokra.

ilovemom_nivea_viragos.jpg

A bőr természetes védelmi folyamatát erősíti fel a Protect & Bronze napozó termékcsalád. A bőr így intenzív védelmet nyer és azáltal, hogy az aktív anyagok a bőr mélyebb rétegeiben működnek, a barnulási folyamat természetes módon és egyenletesen történik.

ilovemom tipp: az üde, élénk színű virágos modellek érzéki és bohém külsőt kölcsönöznek viselőjüknek, igazi fesztivál szezont varázsolnak a strandok partjaira.

ilovemom_nivea_fekete.jpg

A NIVEA Sun úgy segíti a bőr barnulási folyamatát, hogy közben óvja a bőr egészségét is: édesgyökér kivonattal aktiválja a bőr melanin termelését, és a bőr saját védelmi rendszerét erősítve „dupla védelmet” ad a napsugárzás káros hatásaival szemben, hogy kompromisszumok nélkül, a lehető leghamarabb érhessük el a kívánt bőrszínt. Az áttetsző, vízálló olaj kiemelkedően hatékony UVA/UVB szűrő rendszert tartalmaz, hidratálja a bőrt, és kiemeli annak ragyogó barna színét, bársonyosságát.

ilovemom tipp: a fekete egy örök, klasszikus darab, mely nem csak a divatban, de a fürdőruha trendekben is kedvelt árnyalat. Ha egy különleges szabásvonalút választunk, akkor rendkívül sexy hatást érünk el vele, a kiegészítők pedig ezt csak tovább fokozzák. ilovemom_nivea_nyerj.jpg

Engem nem kell sokat győzködi arról, hogy idén ezt a terméket válasszam, remélem Téged is kellően inspirállak. Ha szeretnél Te is NYERNI egy Nivea SUN napozó csomagot a legújabb termékekkel, akkor csak meg kell írnod nekem blog vagy fb kommetnben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy Te melyik bazár összeálltásomat választod?!

Ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂

A játékban való hozzászólásoddal automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!