Lifestyle

Válts ruhaméretet könnyedén és egészségesen!

Woman showing how much weight she lost.

Én nagyon hiszek abban, hogy csak akkor lehetünk szellemileg is kiegyensúlyozottak, hogyha a testünet is karbantartjuk. Szeretek kísérletezgetni, ezért sokféle testkezelést és edzésformát kipróbáltam már, illetve mindig keresem az új lehetőségeket, amik közül nagy körültekintéssel szelektálok. A testkezelések nagyon hatékonyak tudnak lenni, mégis azt gondolom, hogy mozogni is szükségszerű, illetve az étrendünkre is érdemes odafigyelni, hogy tartós változást tudjunk elérni.

infratrainer begin mix

A Férjem masszázsterapeuta, ezért folyamatos kontroll alatt vagyok a különböző mozgásformákat illetően, nekem például nem javasolta a futást, hanem inkább funkcionálisan kell tréningezni magam. Igyekszem minden területen helyt állni, mégis sokszor nehéz időt találnom arra, hogy eljussak az edzőterembe. Mikor rátaláltam az infratrénerre, akkor tudtam, hogy helyben vagyok, mert nagyon tetszett a gép működési elve, illetve az is, hogy intenzíven, gyorsan és hatékonyan tudja formálni a testemet.

infratrainer mix

Az infratréner egy olyan wellness gép, mely a Philips Vitae vonalsugárzó, a mágnes terápiás ülés és a fekvő kerékpár ötvözésével éri el a maxinális hatását. Tulajonképpen a gép használata alatt az infrasugarak behatolnak a bőrünk alá, belülről feloldják a zsírszöveteinket, illetve felszabadítják a méreganyagokat, amit a kerékpározás hatására energiává alakítunk. Mint minden mozgásnál és zsírégetésnél is itt létfontosságú a megfelelő folyadélmennyiség (3-4l) elfogyasztása, mert csak akkar tudnak távozni a méreganyagok a szervezetünkből, hogyha „kimossuk” őket. Nekem ez sokszor nehezen megy, de rajta vagyok…:) Nem tudom, hogy tudjátok-e, de az infra a világegyetem legjótékonyabb sugárzása, ezért semmiféle káros befolyása nincsen a gépnek, tökéletesen biztonságos és egészséges az emberi szervezet számára.

ilovemom infratréner mix logo

Szerencsére az infra erőssége, a biciklizés intenzitásának a mértéke és az időtartam is állítható, de érdemes hallgatni a szakemberekre, mert ők pontosan tudják, hogy mikor van értelme az edzésnek. Már túlvagyok az első két biciklizésemen, az első alkalomnál már a 10. perc után teljesen kidőltem, a második alkalommal ez még inkább tetőzött, de a hatása már most látványos, sokkal jobban érzem magam a bőrömbe és kezdek feszesedni, ezért töretlen lelkesedéssel várom a következő alkalmat. Forgó Zsanitól, az edzőmtől még egy extra zsáknacit is kaptam, illetve bekentem a bőrömet egy zsírégető testkrémmel hogy tutti, ami tutti, bevessünk mindent, a többi már csak rajtam múlik. Nekem a budaörsi Nice Body Studio-ra esett a választásom az edzésre, remélem, hogy hamarosan Veled is találkozom Náluk! Hajrá csajok, jön a bikiniszezon….:)